NAVATA

La seu està ubicada a la població de Navata, comarca de l’Alt Empordà. La instal·lació compta amb dos camps de futbol de gespa natural. Està envoltada per la piscina municipal amb una sala i un recinte annexa, tres pistes poliesportives, una sala polivalent i el bar del club. El club que utilitza aquestes instal·lacions és el CF Navata. Tot i que, s’hi ha realitzat entrenaments d’equips de renom com el Barça B, el Villarreal i el Girona. També, Navata ha estat una de les seus del MIC 2018.

Zona d’influència:

Instal·lacions:

(Direcció de la seu)

camp-navata
piscina-navata
activitat-navata

PORQUERES

La seu està ubicada a la població de Porqueres, comarca del Pla de l’Estany. La instal·lació compta amb 2 camps de futbol d’herba artificial, un d’ells  de futbol 11 i l’altre de futbol 7. Està envoltada per una pista poliesportiva annexa al camp de futbol i una piscina amb una sala polivalent. El club que utilitza aquestes instal·lacions és la U.E. Porqueres.

Zona d’influència:

Instal·lacions:

(Direcció de la seu)

foto-principal-PORQUERES
piscina-navata
foto-activitat-PORQUERES-3

PALS

La seu està ubicada a la població de Pals, a la comarca del Baix Empordà. La instal·lació compta amb un camp de futbol de gespa artificial, 4 vestuaris amb una superfície total de 159 metres quadrats, així com de magatzems, WC, bar i infermeria. Les grades cobertes consten de 305 seients. El club que utilitza aquestes instal·lacions és l’Atlètic Pals. També, el camp de futbol ha estat una de les seus del MIC 2018.

Zona d’influència:

Instal·lacions:

(Direcció de la seu)

CAMP-1
PISCINA
CAMP2