QUICK FEET

Importat desde Alemanya, es un programa d’entrenament per millorar les capacitats tecniques del control i pasada, que permetrà als jugadors millorar la seva coordinació motora en distàncies reduides.

TOC BALL

Tocball es una eina revolucionaria que et permet millorar la tècnica de control i pase. Ajuda a utilitzar les dos cames i totes les superficies de contacte amb una gran varietat d’exercicis.

MICOACH SMART BALL

Micoach Smart Ball t’ajuda a millorar el control de la pilota, els llançaments i els regatejos. Amb aquesta tècnica podràs dominar el terreny de joc.

video

VIDEO ANÀLISIS

Observar en el propi terreny de joc a través del video anàlisi, les accions realitzades tant a nivell tecnic com tàctic, amb la intenció de incrementar el ritme d’aprenentatge.

angel-vergara-coach

CLÍNIC DE PSICOLOGIA ESPORTIVA 

Clínic adreçat als pares amb la intenció d’oferir unes pautes per guiar i ajudar en el procés esportiu i personal del nen/a.

EPS Camp és un campus de tecnificació dissenyat exclusivament per aquells JUGADORS DE CAMP I PORTERS apassionats pel futbol entre 5 i 16 anys, amb ganes de millorar i aprendre.

L’EPSCAMP està format per una gran diversitat d’activitats, vinculades a la millora futbolística/humana dels nostres participants.